Casa a Eivissa
s'Hort des Baladres

[es] [en] 

Casa a Eivissa S'Hort des Baladres - Casa villa xalet rural piscina a Santa Eulària des Riu, Eivissa
 
Una mica d`història
Les Pitiüses, avui
Patrimoni cultural de la Humanitat
La nit eivissenca
La zona de Santa Eulària

L'apunt
Per a la temporada 2007 vàrem renovar completament la cuina, amb tots els seus mobles i electrodomèstics, i un dels dos lavabos de la casa. Va quedar tot molt bé :)

Les Pitiüses, avui

Amb tota seguretat, el canvi experimentat per les Pitiuses en els darrers 30 anys ha estat el més gran que han experimentat desde la conquesta catalana de 1235. El boom turístic dels anys '60 ha transformat la societat eivissenca de cap a peus.

Eivissa i Formentera han passat de ser una terra pobre de la que sovint calia emigrar per poder sobreviure a ser lloc d'immigració, de tenir una població uniforme a la barreja de cultures i procedències actual, de l'economia de subsistència a la de mercat, l'especulació i els grans negocis urbanístics, de la precarietat a l'abundància.

El gran canvi, que ha estat positiu en alguns aspectes i negatiu en d'altres, no ha fet perdre a l'illa malgrat tot els seus encants. Eivissa compta amb una bona colla d'indrets des dels quals poder gaudir de la natura en solitari, i al mateix temps clubs de vacances de primera categoria i amb totes les comoditats; té llocs des d'on poder reposar tranquil·lament sense sorolls ni sobressalts, i d'altres on poder trobar la marxa més al.lucinant les 24 hores del dia, zones on assaborir i disfrutar l'Eivissa rural i tradicional, i d'altres on passejar entre la barreja i el mestissatge més grans que ens podrem imaginar. I tot això, en només 572 km²!S'Hort des Baladres - Llicència de vivenda turística vacacional VTV0217EIF
Concepció, disseny i programació, meddia