Casa a Eivissa
s'Hort des Baladres

[es] [en] 

Casa a Eivissa S'Hort des Baladres - Casa villa xalet rural piscina a Santa Eulària des Riu, Eivissa
 
Una mica d`història
Les Pitiüses, avui
Patrimoni cultural de la Humanitat
La nit eivissenca
La zona de Santa Eulària

L'apunt
Per a la temporada 2011 s'han renovat els aparells d'aire condicionat i calefacció al menjador, la sala d'estar i les tres habitacions!

L'illa d'Eivissa

Eivissa, és l’illa més meridional de les Illes Balears, està rodejada de la mar mediterrània. Cruïlla dels camins de mar al llarg de molts segles, són moltes les cultures que des d’antic han anat poblat la illa, interculturalitat representada en l’arquitectura, en la gastronomia i en els seus habitants.

L’illa d’Eivissa és la gran de les Illes Pitiüses, conjunt format per Eivissa i Formentera. Eivissa té una extensió de 572 km2 i està dividida administrativament en cinc ajuntaments on cadascun d’ells té diversos pobles o parròquies. El màxim òrgan de govern és el Consell Insular d’Eivissa i Formentera. Des de l’antiguitat la ciutat d’Eivissa o Vila ha assumit el paper de capital de la illa, i trobem en ella molts serveis per a la resta dels municipis. La ciutat d’Eivissa es troba al sud-est de l’illa, amb més de 40.000 habitants, que viuen en un territori d’onze quilòmetres quadrats.

La influència marina determina la suavitat del clima d’Eivissa, no existeixen grans contrastos de temperatures. Durant els mesos d’hivern (d’octubre a març) les temperatures oscil·len entre els 14 i els 23 graus de màxima i entre els 7 i 15 de mínima, amb una mitjana de 6h de sol al dia. Durant els mesos d’estiu (de juny a setembre) les temperatures oscil·len entre els 17 i els 13 graus de mínima i entre els 29 i els 34 graus de màxima.

L’any 1999 Eivissa fou declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.S'Hort des Baladres - Llicència de vivenda turística vacacional VTV0217EIF
Concepció, disseny i programació, meddia