Casa a Eivissa
s'Hort des Baladres

[es] [en] 

Casa a Eivissa S'Hort des Baladres - Casa villa xalet rural piscina a Santa Eulària des Riu, Eivissa
 
Arribar a la casa
Clima
Moure`s per l`illa
Els propietaris
Recomanacions i enllaços

L'apunt
Durant els mesos d’hivern les temperatures oscil·len entre els 14 i els 23 graus de màxima i entre els 7 i 15 de mínima, amb una mitjana de 6 hores de sol al dia. De juny a setembre, les temperatures van dels 13-17 graus de mínima i els 29-34 graus de màxima

Clima

Estiu - Maig a Octubre


La temporada d'estiu i els primers dies de platja comencen al maig. L'estiu eivissenc és calent i sec - entre els mesos de juny i setembre hi ha molt poca pluja. A l'agost i setembre la temperatura puja fins als 30º C, i amb la temperatura de l'aigua entre 25º - 27º C, els amants de la platja estan en el seu element.

Com vestir-se


Maig, juny i setembre: a la nit en el carrer li podria fer falta un jersei o jaqueta lleugera, sobretot si s'aixeca el vent.
Julio i agost: comença la temporada veritablement calorosa. Samarretes, camises de màniga curta i pantalons curts. Són populars entre la gent de la illa els pantalons de cotó fi.
Octubre: posa un jersei i una jaqueta en la maleta, ja que ocasionalment plou i el vent es fa notar, quan baixa la temperatura fins als 17º C!

Hivern - novembre fins a abril


Eivissa té un clima notablement suau, fins i tot a l'hivern. Molt poques vegades la temperatura baixa dels 0 graus i la neu és un fenomen absolutament excepcional.

De novembre a abril la temperatura terme mitjà diürna és d'uns 15ºC - no obstant això, si surt el sol pot pujar ràpidament als 25ºC. A més, a les Pitiüses plou molt poc, el que no acaba de ser el millor per a l'equilibri ecològic de les illes, però assegura unes temporades d'hivern climatològicament molt agradables.

Eivissa a l'hivern no és una destinació de platja, però fins i tot a l'hivern, els dies de sol, no és gens estrany trobar gent gaudint de les platges. Malgrat això, Eivissa a l'hivern ofereix l'encant de llargues passejades, un entorn natural ric i frondós i la possibilitat de conèixer la cara més autèntica de l'illa.

L'hivern a Eivissa és més assolellat i càlid que a Mallorca, el que per descomptat fa de la idea d'unes vacances hivernals una excel·lent alternativa. Si desitja visitar Eivissa a l'hivern no oblidi la roba d'abric.

Com compensació, els visitants hivernals tenen l'illa per a ells sols, unes precioses platges desertes sense hamaques ni ombrel·les que entorpeixin la vista, i el sentiment meravellós de pau i tranquil·litat pel és coneguda Eivissa.

S'Hort des Baladres - Llicència de vivenda turística vacacional VTV0217EIF
Concepció, disseny i programació, meddia